Halva & Rovio tarjoavat kuluttajille makeita elämyksiä maukkaiden makeisten maailmassa sekä pakkauksista löytyvien AR-koodien kautta. Lataa pakkauksissa oleva sovellus ja pyrähdä Angry Birds maailmaan!

Rovio Entertainment on peleihin keskittyvä viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä sekä harjoittaa lisensointiliiketoimintaa eri viihde- ja kuluttajatuotekategorioissa. Yhtiö tunnetaan parhaiten sen luomasta maailmanlaajuisesta Angry Birds ‑brändistä, joka syntyi suositusta mobiilipelistä ja on sittemmin laajentunut useisiin muihin peleihin, animaatiosarjoihin, Angry Birds ‑elokuvaan, aktiviteettipuistoihin ja erilaisiin kuluttajatuotteisiin.

https://www.angrybirds.com/

 

 

 

Halva & Poikien Äidit – yhteistyö syrjäytymistä vastaan

Lähdimme mukaan Mun synttärit -konseptiin, jonka Poikien Äidit ovat luoneet lapsille, jotka eivät koskaan saa vieraita syntymäpäivilleen tai joita ei koskaan kutsuta kaverisyntymäpäiville. Meillä on samanlainen arvomaailma ja koemme yhteiskunnalliset asiat tärkeiksi kuten lasten hyvinvointi ja nuorten syrjäytyminen, joihin yritämme yhdessä tällä konseptilla pyrkiä vaikuttamaan.

www.poikienaidit.fi