Pääyhteistyökumppanimme vuonna 2017 ovat Lasten Päivän Säätiö Linnanmäki ja SuperPark Oy.

Haluamme olla mukana tarjoamassa elämyksiä sekä tukea lasten & nuorten liikuntaa.

 

Halva & Linnanmäki – Huvittelemalla Linnanmäellä tuet Suomalaista lastensuojelutyötä

Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt vuonna 1950 avattua Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja vuoden 2017 tavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Käy pelaamassa Halvan Purkit pelikojussa Linnanmäellä, josta voit voittaa lakurepun & Halvan maukasta makeaa. Jokainen osallistuja saa vähintäänkin lohdutuspalkinnoksi Vanhan Auton 15g.

Osallistumme myös Linnanmäen tapahtumiin yhteistyönmerkeissä mm. Iik-week.

Järjestämme kilpailuja, joissa arvomme Linnanmäen päivärannekkeita & Halvan maukasta makeaa, seuraa meitä some-kanavissamme niin pysyt kyydissä mukana!

Halva & SuperPark – yhteisen tekemisen puolesta

SuperParkin koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä.

Monipuolisissa puistoissa testataan eri lajeja, pelataan, viihdytään ja rentoudutaan. Seikkaile, kiipeile, laske liukumäki ja temppuile trampoliineilla. Skeittaa ja scoottaa Freestyle Hallissa ja kokeile eri lajeja Game Arenalla.

Vietä ikimuistoiset synttärit Super suosituissa Halvan Pommix-synttärihuoneissa, jotka sijaitsevat SuperPark Vantaalla ja uudessa SuperPark Särkäniemessä.

Halva oli keväällä 2017 mukana nuorison suosimalla SuperTube-kiertueella, joissa tubettajat: Jaakko Parkkali, Pinsku ja Roni Back tekivät Halvan lakujen kanssa hauskoja haastetehtäviä. Mukana kiertueilla oli suuren suosion saavuttanut Halvan onnenpyörä jota pyöräyttämällä sai suun makeaksi ja hymyn huulille.

Yhteistyö tuo tullessaan paljon erilaisia kilpailuja, herkullisia perheaamuja, jännittäviä Halloween seikkailuja ja kaikkea muuta hullun hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille. Seuraa meitä some-kanavissamme niin pysyt kyydissä mukana!