Pääyhteistyökumppanimme vuonna 2018 on SuperPark Oy.

Haluamme olla mukana tarjoamassa elämyksiä sekä tukea lasten & nuorten liikuntaa.

 

Halva & SuperPark – yhteisen tekemisen puolesta

SuperParkin koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä.

Monipuolisissa puistoissa testataan eri lajeja, pelataan, viihdytään ja rentoudutaan. Seikkaile, kiipeile, laske liukumäki ja temppuile trampoliineilla. Skeittaa ja scoottaa Freestyle Hallissa ja kokeile eri lajeja Game Arenalla.

Vietä ikimuistoiset synttärit Super suosituissa Halvan Pommix-synttärihuoneissa, jotka sijaitsevat SuperPark Vantaalla ja SuperPark Särkäniemessä. Tulossa uusi Pommix-syntymäpäivähuone SuperPark Ouluun.

SUBERTUBE-KIERTUE 2018

SuperParkeissa tunnelma nousee kattoon The Jake Show -tubekiertueen saapuessa huhti-toukokuussa puistoihin. Luvassa on huikea lavashow, jonka starana toimii suosikkitubettaja Jaakko Parkkali! Lisäksi päivä sisältää roppa kaupalla Halvan mässyä ja kaiken kruunaa Meet & Greet! Kaikki tämä normaalilla päivälipulla.

KILPAILUJA & MUUTA HAUSKAA TEKEMISTÄ

Yhteistyö tuo tullessaan paljon erilaisia kilpailuja, herkullisia perheaamuja, jännittäviä Halloween seikkailuja ja kaikkea muuta hullun hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille.

Seuraa meitä some-kanavissamme niin pysyt kyydissä mukana!

Tutustu: www.halva.fi

Liity: Halvan Karkkiklubiin

Seuraa meitä: #karkkiklubi

Tykkää meistä: Facebook

Osta karkkia: laku.fi

SUPER PARK PUISTOJEN OMAT SIVUT
SuperPark Kalajoki
SuperCorner Mikkeli
SuperCorner Tahko
SuperPark Sveitsi
SuperCorner Pitkälahti
SuperPark Joensuu
SuperPark Särkänniemi (Halvan Pommix-synttärihuone)
SuperPark Vuokatti
SuperPark Vantaa (Halvan Pommix-synttärihuone)
SuperPark Espoo
SuperPark Oulu (Halvan Pommix-synttärihuone)
SuperPark Turku
SuperPark Jyväskylä

Halva & Poikien Äidit – yhteistyö syrjäytymistä vastaan

Lähdimme mukaan Mun synttärit -konseptiin, jonka Poikien Äidit ovat luoneet lapsille, jotka eivät koskaan saa vieraita syntymäpäivilleen tai joita ei koskaan kutsuta kaverisyntymäpäiville. On todella upeaa huomata, että meillä on samanlainen arvomaailma ja koemme yhteiskunnalliset asiat tärkeiksi kuten lasten hyvinvointi ja nuorten syrjäytyminen, joihin yritämme yhdessä tällä konseptilla pyrkiä vaikuttamaan.

www.poikienaidit.fi