Pääyhteistyökumppanimme vuonna 2018 on SuperPark Oy.

Haluamme olla mukana tarjoamassa elämyksiä sekä tukea lasten & nuorten liikuntaa.

 

Halva & SuperPark – yhteisen tekemisen puolesta

SuperParkin koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä.

Monipuolisissa puistoissa testataan eri lajeja, pelataan, viihdytään ja rentoudutaan. Seikkaile, kiipeile, laske liukumäki ja temppuile trampoliineilla. Skeittaa ja scoottaa Freestyle Hallissa ja kokeile eri lajeja Game Arenalla.

Vietä ikimuistoiset synttärit Super suosituissa Halvan Pommix-synttärihuoneissa, jotka sijaitsevat SuperPark Vantaalla ja SuperPark Särkäniemessä. Tulossa uusi Pommix-syntymäpäivähuone SuperPark Ouluun.

SUBERTUBE-KIERTUE 2018

Halva oli keväällä 2017 mukana nuorison suosimalla SuperTube-kiertueella, joissa tubettajat: Jaakko Parkkali, Pinsku ja Roni Back tekivät Halvan lakujen kanssa hauskoja haastetehtäviä. Mukana kiertueilla oli suuren suosion saavuttanut Halvan onnenpyörä jota pyöräyttämällä sai suun makeaksi ja hymyn huulille. SuperTube-kiertue jatkuu tänäkin vuonna ja jäämme jännityksellä odottamaan kenen tubettajien matkaan pääsemme?

KILPAILUJA & MUUTA HAUSKAA TEKEMISTÄ

Yhteistyö tuo tullessaan paljon erilaisia kilpailuja, herkullisia perheaamuja, jännittäviä Halloween seikkailuja ja kaikkea muuta hullun hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille.

Seuraa meitä some-kanavissamme niin pysyt kyydissä mukana!

Tutustu: www.halva.fi

Liity: Halvan Karkkiklubiin

Seuraa meitä: #karkkiklubi

Tykkää meistä: Facebook

Osta karkkia: laku.fi