Oy Halva Ab

Olemme suomalainen keskisuuri perheyritys, jossa perheen edustajat ovat vahvasti mukana yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa. Työyhteisöämme luotsaa tänä päivänä eteenpäin kolmas sukupolvi. Kasvavassa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä vajaa sata halvalaista. Meillä on upea henkilökunta ja paljon pitkiä työsuhteita talossa.

Makeistehdas, pakkaamo ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Pitäjänmäellä, Helsingissä. Toimisto, varasto ja tehtaanmyymälä sijaitsee Vantaalla. Yrityksemme on erityisesti tunnettu lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista yli 30 % menee vientiin.

Tuotteitamme viedään mm. seuraaviin maihin: Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Venäjä, Itävalta, Saksa, Tsekki, Espanja, Italia, ranska, Kreikka, Englanti, USA, Kanada, Etelä-Afrikka, Uusi-Seelannissa, Australiassa ja Israel.

Perheyritysliiton jäsen vuodesta 2001.

 

Missio

Haluamme luoda mielihyvää ja makuelämyksiä kuluttajille ja valmistaa laadukkaita lakritsimakeisia – maailman parasta lakritsia.

 

Visio

Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas: kun valmistamme maailman parasta lakritsia, teemme asiakkaamme tyytyväisiksi.

Arvot

Perimmäisenä arvonamme on perheyritys ja perheyrittäjyys. Nämä arvot heijastuvat koko toimintaprosessiimme.

Perheyrittäjyys tarkoittaa meille sitä, että omistajamme sitoutuu päivittäiseen työhön, luo henkilöstölle hyvän työpaikan ja kantaa vastuunsa yhteiskuntavastuullisena toimijana. Siksi Halvan tuotteet ovat vastuullinen valinta, joista voi nauttia hyvillä mielin ja hyvällä omallatunnolla. Hyvän työn ja vastuullisen toimintatavan kautta syntyy maailman parasta lakritsia ja salmiakkia Suomesta.