fbpx

Juhlavuosi­arvonta

Mahtava juhlavuosiarvonta!

Juhli kanssamme 90-vuotisjuhlavuottamme, jonka kunniaksi järjestämme huikean arvonnan! Tiesithän, että olemme kotimainen perheyritys, jonka makeistehdas sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä?

Osallistu nyt uskomattoman upeaan juhlavuoden arvontaan. Jaossa on 1000 € arvoisia mökkilahjakortteja sekä Halvan maukasta makeaa -tuotepaketteja pitkin vuotta. Arvontoja suoritamme koko juhlavuoden ajan – voit siis koska tahansa saada iloisen yllätysviestin voitostasi!

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia, jotta voit osallistua arvontaan.  miesnainenmuu


  kylläei  MUSTA LAKRITSITÄYTELAKRITSISOKERITON


  VAHVA SALMIAKKI SUOLALLAMIETOSOKERITON


  KIRPEÄEI KIRPEÄSOKERITON


  Olen lukenut säännöt ja hyväksyn ne
  Olen yli 18-vuotias tai minulla on vanhempien lupa osallistua arvontaan

  Näin osallistut

  Osallistu arvontaan oheisen lomakkeen kautta. 

  Osallistumisaika on 1.1.–15.12.2021.

  Huom! Teemme kilpailun yhteydessä asiakastutkimusta, jonka tuloksia käytämme tuotekehitystyössämme, jotta voimme palvella sinua kuluttajana vieläkin paremmin. Tietojasi ei luovuteta missään vaiheessa eteenpäin. Arvostaisimme todella paljon vastauksiasi, jotka ovat tietysti vapaaehtoisia.

  Palkinnot ja arvonnan suorittaminen

  Arvonnan voittanut henkilö (1 hlö) saa 1000 euron lahjakortin Oy Lomarengas Ab:lle sekä tuotepaketin Halvan maukasta makeaa (koko paketin arvo 1247 €). Palkintoja arvotaan 6 kappaletta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

  Osallistumisaika on 1.1.–15.12.2021.Ensimmäinen arvonta suoritetaan 15.2.2021 ja siitä joka toinen kuukausi aina 16.12.2021 asti. 

  Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joten täytäthän yhteystietokentät huolellisesti, kiitos. Julkaisemme voittajien nimet myös omissa sosiaalisen median kanavissamme ja verkkosivullamme.

  Paljon onnea arvontaan! 

  Arvonnan säännöt

  Vain yksi osallistuminen per sähköposti on sallittu. Huomioithan, että jos olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajasi luvan osallistua arvontaan. Lisätietoja arvonnan säännöistä löydät täältä.