15.9.2016 F1-kuljettajan ja salmiakin kutkuttava ensikohtaaminen – kurkista Ricciardon reaktio suomalaisherkkuun!

F1-kuljettajan ja salmiakin kutkuttava ensikohtaaminen – kurkista Ricciardon reaktio suomalaisherkkuun!

Sympaattinen Formula 1 -kuljettaja Daniel Ricciardo pääsi mukaan yllättävään makutestiin, kun MTV Formulasirkuksen Mervi Kallio tarjosi hänelle Halvan Salmiakkiruutuja tuliaisena Suomesta.Australialaisen huippukuskin kohtaamiset suomalaisherkun kanssa ovat jääneet aiemmin vähäisiksi, vaikka Ricciardo kertookin maistelleensa salmiakintapaista lakritsia vuosikausia sitten.

”Halva, olen kyllä kuullut tästä!” hihkaisi iloisesta hymystä ja positiivisesta energiasta tunnettu formulatähti salmiakkipaketin nähdessään. Toisin kuin usein ulkomaalaisilla, Ricciardon ensireaktio Mervi Kallion tuomiin tuliaisiin oli silminnähden ilahtunut. Ricciardon suutuntuma salmiakkiin olikin kaikkea muuta kuin yllättynyt irvistys.

”Yllättävän pehmeää. Ihan mieletöntä, vaikkakin erilaista. Suolaisuus tuo maut ihan uudella tavalla pintaan”,Ricciardo kuvaili ensipuremaa hymyssä suin.

Katso Riccardion reaktio ensikohtaamiseen Salmiakkiruutujen kanssa Formulasirkuksen kohdasta 17:59:http://www.katsomo.fi/#!/formula-1/651887/formulasirkus-singapore

Oy Halva Ab on kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys jota luotsaa kolmannen sukupolven edustaja. Tehdas sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä. Halvan makeishistoria ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa. Makeistehdas sai sekä alkunsa että nimensä ensimmäisestä tuotteestaan halvasta vuonna 1931. Halva on pohjoismaiden johtavia lakritsinvalmistajia ja toiminta on keskittynyt vahvasti lakritsin ja salmiakin valmistukseen.

Halvalle on tärkeää kantaa vastuuta suomessa kasvavista lapsista ja nuorista. Halva tukee näin ollen nuorisotyötä ja lastensuojelua sponsoroinneilla ja lahjoituksilla. Tänä vuonna yritys on toiminut Linnanmäen yhteistyökumppanina lahjoittamalla rahaa lastensuojelutyöhön. Suomalaiselle Halvan lakritsille ja salmiakille löytyy kysyntää myös ulkomailta huolimatta siitä, että Suomen vienti on ollut pitkään laskussa. Tuotteita viedään yli 25 maahan.