fbpx

Lipsi Drops Vadelma & Päärynä – mehujäätelöklassikkoon perustuva makeisuutuus!

Suomessa ensimmäistä kertaa ikinä toteutettu konsepti tuoda jäätelöt makeishyllyihin oli jättimenestys keväällä 2020 – Kingis Original ja Kingis Salmiakki makeispussit vietiin käsistä. Nyt tätä menestystarinaa jatketaan lanseeraamalla ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille janon sammuttavaan jäätelöklassikkoon perustuva makeisuutuus: Lipsi Drops Vadelma & Päärynä!

Hyvä ja antoisa yhteistyömme Unileverin kanssa jatkuu. Jäätelömakeiset ovat menestyneet hyvin vuosien varrella Ruotsissa ja siksi haluamme yhdessä Halvan kanssa varmistaa, että kaikki löytävät lempijäätelönsä myös makeishyllystä Suomessa. Nyt on aika lanseerata makeishyllyyn yksi Suomen parhaiten myyneistä mehujäätelöklassikoista. Lipsi on viilentävänä mehujäänä todellinen kesäsuosikki. Mehujäästä on saatavilla useampi virkistävän hedelmäinen maku. Nyt kaksi suosikkimakua, päärynä ja vadelma ovat vihdoin saatavilla myös jäätelömakeisina – samassa pussissa! 

Lipsi Drops Vadelma & Päärynä pussin leikkisä ulkonäkö tuo helposti mieleen Lipsi-mehujäät. Pussi sisältää maukkaita Lipsi mehujäätelöiden makuisia kovia makeisia, joiden sisällä on sähäkän kirpeää jauhetta. Lipsi Drops Vadelma & Päärynä 120 g on saatavilla hyvin varustetuista ruokakaupoista.

Seuraa Instagram: @candypeoplesuomi & @halvakarkkiklubi.

Lisätietoja:

Jean Karavokyros, toimitusjohtaja, p. 040 754 5456, jean.karavokyros@halva.fi

Tanja Mäntymäki, markkinointipäällikkö, p. 0400 183311, tanja.mantymaki@halva.fi